24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΡΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ!


Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην παρατείνει την άρση στην αποδοχή αιτημάτων ασύλου για τους αλλοδαπούς και τα ΦΕΚ που τους ευνοούν.


Μέσα στα μέτρα που ανακοινώθηκαν κατά την κρίση στον Έβρο με την απειλή της μαζικής εισβολής στην χώρα μας, ήταν και η άρση της εξέτασης για ένα μήνα των αιτούντων ασύλου.
Η διαδικασία για όσους περνούσαν παράνομα την χώρα μας ήταν σύλληψη (για παράνομη είσοδο), καταδίκη και φυλάκιση χωρίς αναστολή.
Πάραυτα δεν υπήρξε καμία ανανέωση της άρσης αυτής στο πέρασμα του μήνα και η ευθύνη του μεταναστευτικού πέρασε στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ευθύνη την έχει πλέον ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μυταράκης και οι υφιστάμενοι του.
Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι για όσους αιτούνται άσυλο θα εξετάζεται το αίτημα τους από το αρμόδιο υπουργείο...και όσο αυτό φαντάζει απλό ας δούμε μια σειρά από νόμους που φρόντισε η Βουλή να εκδώσει ΥΠΕΡ των αιτούντων άσυλο από τρίτες χώρες και ανιθαγενών πολύ πριν αλλά και μετά τον κορονοϊό...

Άρθρο 16 Συμμόρφωση των δήμων και περιφερειών προς αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον οποίο εάν οι υπάλληλοι των ΟΤΑ, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι τοπικών ή δημοτικών κοινοτήτων και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων, δεν συμμορφωθούν με τις επιταγές της Ευρώπης η πράξη αυτή αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα και τα ποσά που εγκρίνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό για τους ΟΤΑ παρακρατούνται.
Αυτόν τον νόμο τον γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν κατέβει ως υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με τις <<ευλογίες>> των κομμάτων που τους στήριζαν και ψήφισαν τον νόμο.....αλλά επικράτησε  σιγή ιχθύος από όλους τους ιθύνοντες με ελεύθερη βούληση βεβαίως...

2) ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Αριθ. Φύλλου 28/10-2-2020 
Κατεπείγουσες ρυθμίσεις επίταξης ακινήτων για την αποφυγή διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης και υγείας όπου ως έκτακτη ανάγκη  επιβάλλει την επίταξη ακινήτων που προκαλείται από τη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ κρίση σε νήσους υποδοχής μεταναστών και προσφύγων των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.
Στο άρθρο 3 του παρόντος νόμου αναφέρει χαρακτηριστικα:<<καθώς και να αντιμετωπισθεί ο κίνδυνος διάδοσης λοιμωδών, μολυσματικών ή μεταδοτικών νόσων στις ανωτέρω νήσους>> πολύ πριν υπάρξει στο λεξικό όλων μας η λέξη <<κορονοϊος>>.Για όλα έχουν προβλέψει????
Αλήθεια...πόσα ακίνητα είναι ανεκμετάλλευτα αυτήν την στιγμή στην χώρα μας???

3)ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 985/22-3-2020 
όπου αφορά την λήψη μέτρων κατά των κρουσμάτων του κορονοϊού μέσα στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης.  
Στο ΦΕΚ αυτό ορίζεται ότι οι διαμένοντες πολίτες από τρίτες χώρες στα ΚΥΤ μπορούν για τις αναγκες τους, οι οποίες δεν καθορίζονται ποιες είναι αφού και οι νομικές υποθέσεις τους,και οι ιατροφαρμακευτικές τους καλύψεις καθώς και η σίτιση τους ήδη παρέχονται μέσα στα ΚΥΤ, βάσει του ΦΕΚ αυτού μπορούν να μετακινούνται κάθε 1 ώρα 100 άτομα σε ομάδες των 10 με την επίβλεψη της αστυνομίας στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Χαρακτηριστικό δε το άρθρο 7 του ίδιου νόμου
Η παρούσα δεν εφαρμόζεται ως προς μετακινήσεις
των αιτούντων άσυλο υπηκόων τρίτων χωρών και ανιθαγενών που πραγματοποιούνται με ειδικά ναυλωμένα μέσα (όπως πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία) για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ?
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ?
ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ?

Ενώ αντίστοιχα στο ΦΕΚ Β 986/22-3-2020 για τα περιοριστικά μετρά μετακίνησης των Ελλήνων πολιτών πέφτουν τα πρόστιμα βροχή...

4)ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΦΕΚ 1016/Β/24-3-2020 που αφορά σύσταση Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, προς την Ηπειρωτική Ελλάδα και την μεταφορά τους προς αυτά.

Να αναφέρουμε εδώ τον νόμο 4555/2016 ΦΕΚ Α 113 άρθρο 133 
Αντικείμενο του δημοτικού και περιφερειακού δημοψηφίσματος
 1. Δημοτικό ή περιφερειακό δημοψήφισμα μπορεί να προκηρύσσεται για κάθε θέμα, εκτός από ζητήματα σχετικά με την εθνική ασφάλεια, την εξωτερική πολιτική, τη μεταναστευτική πολιτική, την ερμηνεία και εφαρμογή διεθνών συνθηκών, ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης και λατρείας ή τη θεσμική οργάνωση όλων των γνωστών θρησκειών. Επίσης δημοψήφισμα δεν προκηρύσσεται για θέματα δημοσιονομικής διαχείρισης του οικείου Ο.Τ.Α., επιβολής τελών, ανακαθορισμού του αριθμού και των ορίων των δήμων, των κοινοτήτων, των περιφερειών και των περιφερειακών ενοτήτων της χώρας. 

Δηλαδή εάν μετά την κατάργηση των περιοριστικών όρων βγούμε από το σπίτι μας και δούμε μια ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ , δημοψήφισμα για τα παραπάνω θέματα βάσει νόμου δεν θα μπορούν να εφαρμοστούν.....

Εν το μεταξύ από 1η Μαΐου οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας θα συνεχίσουν αφού ακόμη δεν έχει βγει σχετική ανακοίνωση για την ακύρωση τους.Θα εξηγήσουν που θα καταλήξουν οι οικίες των Ελλήνων μετά τους πλειστηριασμούς?
Με ποιους είναι τελικά όλοι όσοι έχουν περάσει από την βουλή??

Και κάπως έτσι η χώρα εάλω με νόμους ενώ εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... 
Και όταν τελειώσει η καραντίνα από τον <<βολικό κορονοϊό>> θα έχουν όλα αλλάξει......
τα μνημόνια δεν θα έχουν καταργηθεί αλλά αντιθέτως ίσως θα έχουν αυξηθεί, 
η Εθνική κυριαρχία δεν θα έχει ανακτηθεί
η ΑΑΔΕ θα συνεχίζει να εισπράττει φόρους, 
η οικονομία θα βρίσκεται στα επίπεδα  του Β παγκοσμίου πολέμου, 
οι αιτούντες άσυλο και ανιθαγενείς θα εργάζονται στις δουλείες που θα χάνουν οι Έλληνες ,
οι μισθοί όσων επιβιώσουν θα είναι στα τάρταρα, 
ο Μητσοτάκης θα συνεχίσει να λέει  στα παιδιά μας να βρουν δουλειά στο εξωτερικό αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προοπτικές...
στους εναπομείναντες θα λένε για λόγους υπογεννητικότητας να κάνουν παιδιά με τους αλλοδαπούς.....αλλά θα είναι τόσοι πολλοί αυτοί που ίσως να μην χρειαστεί.. η αντικατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί....
τσιπάκια, 5G, ανεργία και αλληλοσπαραγμός μεταξύ Ελλήνων ανθρώπων...

Η ΛΥΣΗ
ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝ ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ!