24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κ.Μητσοτάκης προσπάθησε να διαψεύσει την κρίση και τα έκανε χειρότερα: «Είχαμε συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων»!


Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της καραντίνας, παραχωρεί αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και... «σφύριξε αδιάφορα» για την κατάληψη του ελληνικού εδάφους, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέβη τίποτα και ότι «δεν έγινε τίποτα στον Έβρο».
Ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε την Αριστερά για «υπερπατριωτισμό», υποστηρίζοντας ότι υιοθετεί «fake news» και «ακροδεξιά ρητορική»!
Ούτε για τον υπουργό του επί των Εξωτερικών που μίλησε για «μερικές δεκάδες μέτρα», ούτε για το διάβημα που έγινε στη Τουρκία, ούτε τίποτα δεν έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκφύγει τις γραμμής «Όλα καλά» θυμίζοντας Κώστα Σημίτη στα Ίμια.
Προσπάθησε να κάνει το «άσπρο-μαύρο» και αν αυτό συμβαίνει σε τέτοια καθ'ομολογία κυβερνητική ανεπάρκεια, φανταζόμαστε τι έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις που δεν υπάρχει ομολογία και τα γεγονότα και είναι τόσο πασιφανή!
Και βέβαια δεν είπε γιατί ακόμα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα φωτογραφία με την ελληνική σημαία στην περιοχή που τα «fake news» κατά τον ίδιο, διατείνονται ότι καταλήφθηκε αρχικά από τους Τούρκους και εν συνεχεία «γκριζαρίστηκε» από άποψη εθνικής κρυριαρχίας.