24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ:ΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


Αν η συμφωνία με την Ιταλία εφαρμοστεί στο Καστελόριζο ξεχάστε τον ελληνισμό"! Ναύαρχος Κ.Χρηστίδης


Ο Ναύαρχος Χρηστίδης μιλά για τη συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας και δηλώνει ότι "αν οι πολιτικοί  ταγοί την θεωρούν πράγματι υποδειγματική όπως λένε, τότε πραγματικά φοβάμαι"!


Εξηγεί τι χάνουμε από την επικύρωση της συμφωνίας και λέει ότι "δώσαμε κυριαρχία στους Ιταλούς ψαράδες. Άρα δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι υποδειγματική συμφωνία".

Μπορεί να βρούμε μπροστά μας αυτή τη συμφωνία στο Καστελόριζο; Ο κ.Χρηστίδης απαντά καταφατικά και λέει ότι αν ισχύσουν τα ίδια "ξεχάστε την ΑΟΖ με την Κύπρο, δηλαδή ξεχάστε τον ελληνισμό"!

"Δεχόμαστε τη διάσπαση του ελληνισμού, δεχόμαστε παραχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ίσως χωρίς να πάμε και στη Χάγη" ,προσθέτει ο κ. Χρηστίδης.

"Δεν μπορώ να κατανοήσω με τη λογική μου αυτά που γίνονται...Φοβάμαι για τις αναλύσεις και τις κρίσεις των πολιτικών μας...Είμαι πεπεισμένος ότι ίσως όλα αυτά έχουν συμφωνηθεί και το θέμα είναι πως θα τα περάσουν στην κοινή γνώμη", τονίζει ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ.

Με δυο λόγια ο Ναύαρχος είναι στη συνέντευξή του καταιγιστικός!


ΠΗΓΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΜΕΤΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ Κ. ΝΑΥΑΡΧΕ....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ  ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,
 ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ  ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ.

1.2.3. Επιτροπή ελέγχου δράσεων ξένων κέντρων στην Ελλάδα, συνεργάτες τους στον ελληνικό χώρο, ζημιές που προκληθήκαν, έργα που υλοποιήθηκαν κτλ
1.2.4. Ειδικές επιτροπές οι οποίες θα ερευνήσουν όλες τις περιοχές της Ελλάδος και κάθε πτυχή και θα καταγράψουν τα πραγματικά σημερινά δεδομένα, τις σχετικές συμβάσεις με εξωτερικούς φορείς, διαχείριση και τις πραγματικές ανάγκες σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό αφορά :
α) Εσωτερικών Λειτουργικών Αναγκών κάθε τμήματος της κυβερνητικής μηχανής,
ε) Εξωτερικές διακρατικές σχέσεις και συμμαχίες, δράσεις τους μέσα στη χώρα, καθώς και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζονται,
β) Οικονομικές & Χρηματιστικές Ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία του Κράτους,
γ) Άμυνα και ασφάλεια επίγεια, εναέρια, υπόγεια, διαθαλάσσια και δορυφορική, συμβάσεις, προδιαγραφές, λειτουργία, ασφάλεια,

1.3.5. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου ακύρωσης μνημονίων και δανειακών συμβάσεων.
1.3.6. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου ελέγχου για διαπλοκή και πελατειακών σχέσεων όλων των συμβάσεων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και κρατών ή ιδιωτών.

1.2.3. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ






ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΔΩΡΟΣ:2665300856
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0