24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αίτημα για σιδηροδρομική σύνδεση Ηγουμενίτσας-Καλαμπάκας από τον Δήμο Ηγουμενίτσας


Αίτημα για σιδηροδρομική σύνδεση 

Ηγουμενίτσας-Καλαμπάκας από τον 

Δήμο Ηγουμενίτσας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την ανάγκη υλοποίησης του έργου της Σιδηροδρομικής Σύνδεσης «Ηγουμενίτσας-Καλαμπάκας» ψήφισε ομόφωνα και υπέβαλε αίτημα-πρόταση προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, διεκδικώντας το ως άνω έργο να ενταχθεί στη λίστα έργων (pipeline), που θα υλοποιηθούν εντός των διαστημάτων 2020-2023 και 2021-2030, με στόχο τη σύνδεση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας με το υπόλοιπο Εθνικό Σιδηροδρομικό Δίκτυο.
Πρόκειται για ένα έργο υψίστης αναγκαιότητας, τόσο για την πόλη της Ηγουμενίτσας, που λόγω της ύπαρξης του λιμανιού αποτελεί βασικό Διευρωπαϊκό σημείο μεταφοράς, όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, που εδώ και χρόνια, έναντι των άλλων Περιφερειών, υστερεί στο θέμα αυτό. (Πηγή)

ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ<<ΑΙΤΗΜΑ>> ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΡΑΞΗ! 
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!
ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ(6199/4-9-2015).

12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
Η συνέχεια εδώ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΔΩΡΟΣ:2665300856
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0



https://kosmotheasi.com