24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τούρκος πολιτικός για την Ανατολική Μεσόγειο: «Θα χρειαστεί να πολεμήσουμε, δεν λύνεται με διάλογο» (video)

Τούρκος πολιτικός
Παραληρεί ο Τούρκος πολιτικός Ντογού Περιντσέκ,πολιτικός του κόμματος Vatan ο οποίος εμφανίστηκε στο CNN Turk μιλώντας για πόλεμο καθώς πλέον το θέμα της Ανατολικής Μεσογείου δεν μπορεί να λυθεί με διάλογο!
«Τα θέματα της ανατολικής Μεσογείου δεν μπορούν να επιλυθούν με το δίκαιο, αλλά με τη δύναμη και με το στρατό… με διάφορες νομικές δικαιολογίες κανείς δεν μπορεί να υπερασπιστεί το δίκαιο της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο». Ο Περιντσέκ απαντώντας στην ερώτηση, υποστήριξε ότι στο «στο τέλος θα χρειαστεί να πολεμήσουμε».
«Οι Έλληνες ήρθαν στο Αγαθονήσι και αποβίβασαν τους στρατιώτες τους. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους κάθε τόσο πάει εκεί. Έμπηξαν πια την ελληνική σημαία και εσείς και μόνο με τη δύναμη μπορείτε να βγάλετε από εκεί τους Έλληνες» συνέχισε κάνοντας λόγο για κατάληψη των νησιών από την… χώρα μας.
«Μπορούμε να στηρίζουμε την ”Γαλάζια πατρίδα” με τον τουρκικό στόλο. Από τώρα και μετά πλέον, το λόγο θα έχουν τα όπλα, ο στρατός και ο στόλος»υποστήριξε με ακράδαντη προκλητικότητα ο Τούρκος πολιτικός.
Δείτε το βίντεο από τα tourkikanea.gr:


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝΔΩΡΟΣ:2665300856
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0